MaSA


I made this widget at MyFlashFetish.com.



Perjalanan ke kuala kangsar!!!

Ini hari akhir aku bekerja sebagai fesilitator untuk PPSMI fasa ke6 ni. Mula rasa cemburu pada cikgu2 yg berkursus pada waktu ni. Aku selepas ni mungkin jd pengangur balik tp cikgu2 ni akan mulakan tugas mereka seperti biase selepas kursus ni. "AAHHHH!" satu keluhan yg aku sesalka selama ni. Nape la aku tak jawab je panggilan maktab dulu, mungkin sekarang aku ade bersama-sama ngn cikgu ni berkursus dan mengajar murid2 sekolah. Takpe lah, mungkin ade yg lebih besar menunggu aku nanti (aku bedoa sangat2). Aku betul2 harap keje yg aku apply haritue ade membuahkan hasil.Kedai burger aku pun lom siap lagi, ntah bulan atau makan tahunkot diorg siapkan. Penat aku menunggu nye, kalo siap awal leh la aku niage burger ade la jgak hasil aku nak tuang minyak kat moto scoot aku yg comel tue. "QRT 73" perkataan terakhir yg ak sebut dlm ber QSO semalam, lame jgk aku tak medendangkan suara dlm Vee99(hahaha). Hari exam pun nak sampai tapi kelas je blum bemula lagi. Risau jgk aku, dah la aku ni mmg tak tau ape pasal radio amatur ni. Kalo bab cakap2 ni ok la tapi bab nak test2 dan exam ni aku fail skit, kena la aku study rajin2. amin!!