MaSA


I made this widget at MyFlashFetish.com.



Juang terus!!!

 

Bak org lama kata….blum ajal…blum perjuangan tamat…blum juang habis-habisan…jgn nampak putus asa…..

Mula-mula aku ingat kan segala perancangan akan berjalan lancar….nampak nya ade dugaan yg mendatang….cume kali ini agak buntu utk aku hadapinya….utk mencari restu keluarga mmg sukar….tapi aku akn usaha…moga usaha aku ini di makbulkan Allah….hanya Dia yang menentukan…kita hanya mampu merancang….

Huh!…kali ini entri agak jiwa jiwa…mmg la..sbb aku dlm mood jiwa jiwa…nak wat cam ner…dah syg kan….kene la buktikan kita benar2 ikhlas utk si dia…terima kasih pada si dia kerana berterus terang pada aku….aku tahu si dia pun serba salah utk bgtau…aku x salahkan si dia…

Tiba-tiba aku nak nyanyi lagu gurindam jiwa…arererer

huh!!….

 

Ahad……aku agak kurang gembira sebenar nya….baru dpt msg dari si dia mlm td….nampak nya mak n ayah dia agak kurang merestui aku berkawan ngn si dia….sebb gaji dan perkerjaan aku sekarang ini….hurmm…tapi aku tak salahkan kedua mak dan ayah si dia….sapa mahu anak diorg susah bila kawin nanti kan…kalo aku seorang ayah….aku pun mahu anak aku bila dah besar nanti hidup senang bersama family dia…

RESTU….nampaknya ini perlu aku perjuangkan kali ini…utk mendapatkan restu dari mak dan ayah si dia…jadi kena la aku berkerja keras yang aku boleh membahgia kan si dia kelak…..pekerjaan…hurmm…kene cari la yg boleh memuaskan hati mereka….harap segala usaha aku berjaya hendaknya…

DUIT bukan lah segala nya….tapi segala nya tentang DUIT sekarang ni….

Usang….

 

 

kelah1 copy

Gambo bunga….bunga cantek….org yg amik gambo ni je tak cantek…arere…

Lame beno x mengupdate kan blog aku ni…..huh!!….bukan ape….kerjaya dan aktiviti sampingan membuat aku malas nak menulis dan selalu aku balik umah mesti tido dan tido…..tapi xde salah pun aku x update blog ni….blog saye tak pemes…hehe…org pun kurang bace…keh keh!….aku rase mcm cyok sendiri je….arererere…nvm2…asal kan aku happi menulis kat blog ni….

Bz hingga….

hingga si dia pun terabai…..alamak!!….sesorry yek…x berniat pun nak mengabaikan tangungjawab sebagai bf….insyallah lepas ni saya akan meng schedule time table saye yek…..hehe….

Letih sungguh….

sejak sorang tech kat tempat aku keje berenti…keja makin byk….kene kuar pegi servis dan layan custumer yg cerewet…adesss..penat2….satu lagi…keje byk gaji x naik2 pun….bila tanye gaji naik ke tak tahun ni…kite di soal nye balik…so…diam dan telan bulat2….

Study…

yes!!..aku tgh survey2 nak sambung study…tapi kire2 mcm x cukup…umm..pening2…

Kamere…

sekarang ni aku gile amik gambo….jd layan la dulu perasaan nak amik gambo ni..lame2 dia cool la balik…huhu..ape2…aku sedang mengasah skill amik gambo aku ni….bile nak pandai…aku pun x tau….arerere…..

Ngantuk…

sambil tulis ni pun aku ngantuk sgt2…..jom tidoo…..