MaSA


I made this widget at MyFlashFetish.com.



" What Should I do? "

when i let you go one step further,
my eyes overflowed with tears
when you walk one step further,
more tears are falling
as move away to a place
where i can't reach you,
even if i reach out my hand
i can't reach you,i can only cry

what i should i do?
what should i do ?
you're leaving
what i should i do?
what should i do ?
you are leaving me
i love you,
i love you
i cry out to you
but you can't hear me because
i am only shouting in my heart

all day long i try to forget you,
but i think of you again
all day long i try to say goodbye,
but i think of you again
when you went to a place
where i can't hold you,
even if my han reaches out to you
i can't see you, i can only cry


what i should i do?
what should i do ?
you're leaving
what i should i do?
what should i do ?
I LOVE YOU ONLY
i love you,
i love you
i cry out to you
but you can't hear me because
i am only shouting in my heart

what i should i do?
what should i do ?
i only have you
what i should i do?
what should i do ?
you're leaving
what i should i do?
what should i do ?
you're leaving
i love you,
i love you
i cry out to you
but you can't hear me because
i am only shouting in my heart

Gomen senang nye!!!!

Assalamualaikum....just nak mengupdate kan entri yg lepas yg mcm merapu2....hahakz....petang tadi aku baru selesai menghantar Pc tuk dipasang kat pejabat gomen...malas aku nak sebut...nnt kene saman lak aku...nyeh!!!so aku ngn dak practikal p la masuk ke dlm opis diorg yg agakz sejuk dan luas....wah wah..niceee....sambil2 nak memasang Pc...aku tgk akak2 yg duk depan Pc sungguh kusyuk sekali....waaa....rajin ekk org dlm opis ni...kul 4.00pm pun semangat lagi keje..aku pun dgn rajin memasang la pc ngn dak practikal....huhu..abis selesai..aku p bilik bos plak....pasang grapik kad ngn ram....pasang punya pasang...dtg la sorang hamba Allah ni dan org pakcik ni...ingat nak watpe..rupe2 nya duk menyembang sambil isap rokok...wow!!..menarik keje gomen ni ekk...hak hak...leh lepaking2....patut la ramai kawan2 aku berebut2 keje gomen...mmg menarik....so aku pun teruskan la kerja2 pemasangan ni....selesai...aku bg nak cop kat bos diorg...alamak!!!....lupa nak cop syarikat...dem!!..kene patah balik opis...ahakz...sebelum nak lik ke opis aku saje je pandang2 kat pc akak2 yg rajin tue....mak aiii!!!...FarmVille.....berkebun rupe nyee...adesss..rajin ber Fb...mmg keje gomen seronok...sbb leh berkebun secare maya...wow!!!selesai aku balik ke opis ngecop mohor syarikat...patah la balik aku ke pejabat gomen tue....huhu....masuk2 je...da jumpe diorg2 tgh mesyurat kecil kat depan ....waaa.....sonok2 keje gomen ni....hehe.....so aku masuk ke bilik boss....baru je jejak kaki ke dlm bilik....bunyi pufff!!! kat pc baru aku pasang...aaaaa??terpingga2 aku...sambil boss ckp...ehh...nape ni...dgn segera aku terus off power n bukak pc....waaaa..grapik kad burn....dem!!..apesai...huhu..so aku cabut n on lik...alhamdulillah ok....so aku ckp claim warranty nampak gaya nya...boss diorg ckp..ok je...gomen bayar....waahh...mmg menarik keje gomen ni....selesai...aku pun lik...sambil berangan-angan nak keje gomen...leh lepaking...leh berkebun secare maya...wah...nak nak.......bile la nak dpt keje gomen ni ekk!!?????

No idea...no entri....no no no no

Assalamulaikum!...peh!...agakz lame jgk tak mengupdate entri blog ni....ape kan daya...xde idea...brain freezzz skit kebelakangan ni....ahakz...so saje je aku wat entri ni...tuk megupdatekan la skit ape yg patut..walau aku entri ni takde gunanya...hahaha....so ape kess?....xde cerita nak diceritakan sbb dlm sebulan ni kehidupan aku begitu normal sekali...wah!!...normal ke?...yela kot..sbb aku p keje...balik...tenet...lepak...itu la keje aku...xde lain....adess...ape nak wat....keh keh...sonok pe....ok ok nak sambung koje.....huhu....ape2...tgk la pic sebelah tue...lawa kan...ahakz...gambar je laa...poloroid...niceeee.....