MaSA


I made this widget at MyFlashFetish.com.



Blog Freezzzz!!!!


huh!!...untk rakan2 blog tika cuma ini mungkin akan di freezzz kan utk sementara waktu kerana aku terpaksa menumpukan pada majlis tauliah yg akan diadakan pada 31hb ni....jd harap maaf jika blog ni akan menjadi bersawang kejap...walaupun dan lame pun bersawang nye....huhu....rakan2 yg lain keep up ur good work...blog anda sentiasa dihati ku....hehehe......

New CerMen Mata!!!


Rupe2nya semakin meningkat usia, badan kite tak seperti dahulu lagi. Baru2 ni aku cube check mata yg kebelakangan ini asik terase kurang. Rupe2nye aku sudah rabun dan mata kanan aku silau, jd dgn hati yg berat aku terpakse la membikin satu cermen mata yg membantu aku melihat dunia yg fana ni...huhu..ayat klasik la plak. Waa...tak lupe 09/10/09 aku n my daddy nye birthday selamat hari jadi untuk diri ku...dah 26 genap umur aku. Harap permulaan yg baru bi dpt la mengubah hidup aku yg agak kebelakang kebelakangan ni..amin!!!