MaSA


I made this widget at MyFlashFetish.com.



Car…dating…toilet…

Im sorry!…sorry sbb si dia sakit2 pun tepakse kuar ngn aku….1st plan nak ke strawberry park kat genting….but sampai2 je di sane jalan kene tutup sbb ade marathon basikal..adess…basikal tul diorg…baru plan2 nak shoot pic strawberry wit her…hehe…so we decided ke KL kembali…

“ Car dating la kite ekk “

“ i like “ aku menjawab….

MCD target kami…pekena GCB dulu baru plan nak kemane2…but mesti area yg ade toilet…huhu..cian my honey sbb sakit perut akibat salah makan semalam..so arini dating kene dekat2 ngn toilet…so easy if something happen…

last2 tasek titiwangsa arah kami….tapi hari nak mendung…so jenjalan x jauh pun…sekitar area pentas dan tepi tasek je….sbb si dia x bape sihat kan…so aku pun xmo la pakse2 sgt….lelepak sambil dgr ade band practis lagu…hujan pun turun….again…we car dating…huhu….

jam 5ptg…janji nak belanja si dia mkn kat Flamming…terus wat tempahan….huhu…org sakit perut pun ade selera mkn…hehehe…jgn marah…makan kat flamming mmg puas hati…25 inggit makan sampai lebam…adess..mmg lebam aku mkn aritue….puas sgt2…uhuhu….

thanks si dia sbb memahami…dan sanggup kuar even sakit2….sgt2 hargai…just hampa sbb 1st plan tue x menjadi….nvm…lain kali kite plan lagi….

 

hohoho…hati ku gumbiraaaa!!…arererere….

 

IMG_5071

one of my picture snap kat titiwangsa…

Aku tidak mahu….

 

IMG_5070

Mahu tidak mahu….

tidak mahu tidak…

ia tetap akan berlaku..

ia tetap akan berjalan…

tapi…

aku tidak mahu…

tidak mahu berlaku sebalik nya….

apa?…

apa kau kata…biar la ia merubah revolusi…

biar dia merubah demokrasi….

cuma jgn la diubah jati bangsa dan agama…

aku tidak mahu…

bangsa, agama dan negara aku berubah kearah binasa…

berjalan lah….itu aku selesa…

tapi jgn la berjalan niat yg kasar…

pikirkan org sekitar…..

sekitar mahu selesa….

sekitar mahu aman jaya….

aman sentiasa…

itu yang aku mahu…

Masa….

 

hohoho….pepagi buta ni aku plak x leh nak tido….huh…panas panasss…jd aku nak melalak kat blog ni kejap…..

……….buntu….

 

jum la tido kat sofa depan…..

 

 

nota: aku pun x tau nape aku masuk kan entri ni…lantak la…asalkan ade entri baru….arereeere…

Jom Hidupkan Gendang Silat

BUNTING JOM HIDUPKAN GENDANG SILAT 1

Aku dan rakan-rakan kini sedang wat satu projek yg sangat kami minat….projek Jom Hidupkan Gendang Silat…alhamdulillah setakat ini…pejalanan projek kami berjalan dengan lancar…

Pertama kami dijemput ke Kuala Lumpur untuk wat persembahan di kenduri guru yang mengahwinkan anak beliau….di kesempatan itu kami terus menyerang ke Central Market…peh!!….mmg terbaek!! aererere….penerimaan org pada musik gendang dan serunai mmg memberangsangkan…yg paling gempak…ade seorang warga emas berbangsa cina bertanya kan kami dari mana dan terus dia memuji musik gendang dan serunai kami….alhamdulillah…org luar dari budaya melayu juga memuji keasikkan musik gendang silat ini….hohoho…aku sebagai org amik gambo…ape lagi…snap sane sini laah….nak bergendang…keh keh….satu dua lagu tau la…bab lagu2 yg lain baek aku bg pada yg expert….huhu…

Kedua….teluk intan…di menara condong…huhu…kat situ…kami mcm artis pun ada…siap ade yg ingin bergambar…hooh…kembang idung…tapi ini yang kami mahu…bkn terkenal tapi memperkenalkan apa itu musik gendang silat….Pak Ting Duh Cak!!!

Teluk Intan

 IMG_4641 IMG_4646 IMG_4652 IMG_4653 IMG_4654  IMG_4655IMG_4656IMG_4634

 

Kuala Lumpur

IMG_4072IMG_4062  IMG_4091 IMG_4111 IMG_4354 IMG_4358 IMG_4366  IMG_4378 IMG_4379 IMG_4376