MaSA


I made this widget at MyFlashFetish.com.



Salam AidilAdha!!!


Salam AidilAdha kepada rakan-rakan. Moga hari raya ini membawa seribu keberkatan kepada kita semua. amin!!!
Dari 9w2kkx sekerluarga

Penutupan Gelanggang Serimau Hitam Batu Gajah Bg Sesi 2009



Alhamdulillah gelanggang serimau hitam batu gajah telah rasminya ditutup bagi sesi 2009...moga untuk sesi 2010 serimau hitam batu gajah akn semakin mantap...alhamdulillah jgk sesi 2009 ini serimau hitam batu gajah berjaya mengadakan majlis tauliah yg gilang-gemilang sekali...terima kasih diucapkan kepada jawatankuasa dan jugak jurulatih yg sungguh komited sekali menjalankan tugas masing-masing...sekalung taniah kepada semua...moga tahun hadapan dengan barisan yg mantap ini kita berjaya manbawa serimau hitam ke persada dunia pula....anak rimau!!!! aaaaauuuummmm!!!! ..amin!!!

Get Out!!! Get Out!!

adus!!!...aku harap org kita jgn la tiru sikap seperti ini....dlm kira2 pukul 11 malam td terjadinya satu kemalangan antara bas express dgn sebuah van dihadapan kedai ayah aku....boleh dikatekan teruk jgk, sebelah kanan van remuk abis....alhamdulillah tiada yg cedera parah cuma anak pemandu tersebut kakinya tersepit dipintu kereta....semasa kemalangan tu aku cuba membantu tetapi malangnya aku dihalau oleh pemandu tue...heran sungguh sikap "org putih" ni(utk pengetahuan rakan2 yg dilanggar oleh bas express ni keluarga org putih) kita cuba membantu anak nya yg sedang tersepit tapi die halau kita dgn nada yg tinggi "Get Out!!!" terkedu aku dibuat nya...dgn hati yg bengkek aku blah trus menjamu air teh o laici kat kedai ayah aku....ramai jgk nak membantu tapi perkataan "Get Out!!!" mesti kuar dari mulut "org putih" ni....BODO!!! ni ayat aku luah kan utk "org putih" tue...yela...kita ingin menolong tapi dia plak belagak cam superman je kuat nya.....walau ape pun aku harap rakan2 jgn la meniru sikap org BODO!!! cam tue ok...jika anda memerlukan bantuan jgn berlagak atau sombong...kita ni manusia biasa...kita bukan nya superhero....kalo superhero satu je dlm dunia ni name nya monster kekhai...hahaha!!!!