MaSA


I made this widget at MyFlashFetish.com.



Outing photo….

peh!!…bila kita dikelilingi dengan orang yg handal2….kite terasa kecik sekali…walaupun aku ni besar dan boncet…hahaha…arerer….

ooo….aku harini menghadirkan diri ke Botani eco Park untuk bersama otai2 photographers…jadi aku mengambil kesempatan untuk menambahkan ilmu di dada ni….hohoho….ni la 1st timer aku nak mem participate dalam group photo ni….huh!!…pengalaman yang sungguh berharga….tak boleh di beli dengan wang ringgit….arererer…

pagi2 lagi aku dah bersiap nak kesana….check sane sini..mane tau tertinggal barang ke ape ke….sampai disana…aku bertegur sapa…ramai dan meriah sekali….hohoh…yg aku paling segan…bila masih2 mengeluarkan kemere…adess…ni den paling lomah sekali ni….yola…den punyo cikai…yg otai2…peh!!!…siap ade tele…kemere mahal2…aku?….sekadar kaknon yang masih bergantung harap pada kit lens 18-55mm…adess…dengan muke yang tebal…aku mengeluarkan la….apa2 pun…kemere jgk kan kan kan….arereerere….

ape2…ni la hasil aku p tangkap gambo..lawa ke tak…ntah la…ni hasil kaknon dan sedikit editing dari aku….arerere…..pewit~~~!!!

IMG_5744 copy IMG_5747 copy IMG_5648 copy IMG_5666 copy IMG_5682 copy IMG_5697 copy IMG_5712 copy IMG_5728 copy

Bilik baru….

hoho…aku menaip entri ni dalam bili baru aku yg telah di renovate….hohoho….nice nice….makin besar mengikut kebesaran perut aku ni…keh keh….arerere….

tapi hampir 2bulan jgk la aku merempat kat ruang tamu…da mcm bilik aku je aku buat kat depan tue….mak aku nak bising tak leh…sbb mane aku nak lepak selain dari ruang tamu…keh keh..sorry mum….cume mak bising bila tetamu nak dtg…aku kelam kabut la nak berkemas lappy…kamera la…selimut….bantal busuk aku….hahaha….ajee…arerere…

“org nak datang baru kelam kabut nak kemas…” mak bising…

“hhohohoho” aku balas dengan muke sekupang…

tapi alhamdulillah sekarang ni aku dah balik ke bilik aku….huhu…cume tak tau nak deco ape dlm ni…kosong je bile da besar ni…umm….nnt si dia nak dtg…maybe si dia ade idea nak deco ape…huhu…

arerere…agak lame jgk aku tak mengupdate entri dlm ni…asik membace entri org je…hehe..tapi update ke tak update ke..same je kan….blog aku ni kurang yg membace nye…aku je yg bace…so aku syok sendiri la…hahaha…arerere…ajee…..

kat kg aku sekarang ni musim durian…mmg byk dan belambak durian dtg ke rumah….huhu…tak payah nak bli pewangi umah..dah ade bau durian kat umah ni…letak ape saje pun kalah….hahaha…arerere….nak berterima kasih kat sepupu aku yg bersusah payah menghantar durian…awal pagi lak tue….huhu…

baek lah….aku nak try bilik air baru…hoho……daaaaa….

 

IMG_5055 IMG_5056

ni la keadaan bilik aku yg telah dipecah kan…hohohoh……